Οργανική επουλωτική αλοιφή!!!



Οργανική επουλωτική αλοιφή
Έχω κάνει αυτή τη αλοιφή για όλες τις χρήσεις και θεραπείες για χρόνια και έχει πράγματι θαυμαστά αποτελέσματα.Είναι κατασκευασμένη από απλά υλικά όπως το λάδι καρύδας, ελαιόλαδο, αγνά αιθέρια έλαια  και πολύ  βιταμίνη Ε. Μια αλοιφή που θα προστατεύει, να απολυμαίνει εύκολα και θα ενυδατώνει το δέρμα όπου και αν τη χρησιμοποιήσετε! Πιστέψτε με, αυτή  είναι μια πολυδύναμη αλοιφή που θα τη φτιάξετε ξανά και ξανά.
Το λάδι καρύδας είναι ένα φυσικό ενυδατικό, καθώς και αντιβακτηριακό. Το ελαιόλαδο έχει αντιοξειδωτικές και άλλα αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες.  Το Αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι ο καλύτερος φίλος του δέρματός σας. Δεν έχει μόνο να ηρεμιστικέςιδιότητες έχει επίσης καταπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες ως  μέσο αποκατάστασης ιστών.  Το Λεμόνι καθαρίζει (αιθέριο έλαιο )και απολυμαίνει με αρωματικές αντισηπτικές ιδιότητες. Και τέλος,το αιθέριο έλαιο Τσαγιόδεντρου έχει  αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.
Συστατικά:
1 φλιτζάνι οργανικό,  λάδι καρύδας
1 φλιτζάνι  ελαιόλαδο
4 κουταλιές σούπας κερί μέλισσας παστίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε (προαιρετικά)
Μείγμα αιθερίων ελαίων (ανά 180 γρ. αλοιφής)
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο της λεβάντας
8 σταγόνες αιθέριο έλαιο του λεμονιού
6 σταγόνες αιθέριο έλαιο τσαγιόδεντρο
3 έως 4 σταγόνες έλαιο βιταμίνης Ε
Προσθέστε το λάδι καρύδας, το ελαιόλαδο και το κερί μέλισσας σε  πυριμαχη κανάτα ή κατσαρολάκι . Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα μέχρι τη μέση με ζεστό νερό, βάλτε το κατσαρολάκι με τα υλικά  σε χαμηλή έως μέτρια φωτιά, σιγά-σιγά ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν τα υλικά μας.

https://www.instagram.com/marinaserafimidou/?hl=el
https://marinaserafimidou.gr/

LOVE U...MARINA!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις