Οι δύσκολες αστρολογικά στιγμές του 2014 !!!














Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ του 2014

6-28 Φεβρουαρίου:  Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς. Φέρνει μαζί του ανακατατάξεις και παρανοήσεις. Αυτό το διάστημα τριπλοτσεκάρισε τα emails σου πριν πατήσεις «Αποστολή» και βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις. Αν σε κριτικάρουν, ψυχραιμία. Κράτα χαμηλούς τόνους για να περάσει «αναίμακτα» ο ανάδρομος.

7 Ιουνίου-1 Ιουλίου: Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο. Φέρνει ανακατωσούρα και γυρνά τα πάνω-κάτω στην ζωή σου. Πριν ανοίξεις το στόμα σου, σκέψου καλά τι θες να πεις.

4- 25 Οκτωβρίου: Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους. Φέρνει αλλαγές. Βλέπεις τη ζωή και τον εαυτό σου μέσα από άλλο πρίσμα.

.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ του 2014

15 Απριλίου: Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Σε βάζει στην πρίζα και σε γεμίζει ιδέες που αν δεν τις εκφράσεις και δεν τις μοιραστείς θα εκραγείς!

29 Απριλίου: Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο. Ξαφνική έμπνευση. Διοχέτευσέ τη στη σωστή κατεύθυνση και φρόντισε να μην παρεξηγηθεί ο τρόπος που εκφράζεσαι! Θα σε απασχολήσουν θέματα πρακτικά και υλικά. Κράτα τα πόδια σου στη γη, όπως τα ζώδια της Γης.

8 Οκτωβρίου: Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Φέρνει ένα «κύμα» ενέργειας και στην επιφάνεια πολλά μυστικά που προτιμούσες να μείνουν κρυφά.

24 Οκτωβρίου: Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό. Σου δίνει την τάση για socializing και το κίνητρο για να κινητοποιηθείς οικονομικά.







From  http://asteriskos.wordpress.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις