Μυστικά και συμβουλές για να νικήσεις το χρόνο !!!









από την Φυσιοπαθητικό- Αισθητική Κοσμετολόγο Μαρίνα Σεραφειμίδου


Η “Θαυματουργή” απολέπισηΚάνοντας απολέπιση καταφέρνουμε να ανανεώσουμε τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας. Οι ρυτίδες αμβλύνονται και γίνονται λιγότερο ορατές. Προτιμήστε απολεπιστικά προϊόντα με βιταμίνη Α, ρετινόλη και οξείδια φρούτων.

Η απαραίτητη βιταμίνη Ε

Πρόκειται για ένα ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό, που προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στις ρυτίδες, ενώ ανακουφίζει από την ξηρότητα, με αποτέλεσμα το δέρμα να παραμένει λείο και απαλό. Επιπλέον, προστατεύει από τη φθορά που προκαλεί η UV ακτινοβολία.

Τι είναι τα σέρουμ

Φημίζονται για την άκρως αποτελεσματική τους δράση και για τη λάμψη που χαρίζουν στο δέρμα. Πρόκειται για καλλυντικά προϊόντα με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών, τα οποία χάρη στην υφή τους μπορούν να διεισδύουν στο δέρμα σε μεγαλύτερο βάθος από ό τι οι κρέμες και άρα να το θρέφουν περισσότερο.

Tips
- Βάλτε στο πρόσωπο και την περιοχή των ματιών απλές αμπούλες πόσιμης βιταμίνης E (υπάρχει στα φαρμακεία σε οικονομική τιμή) και αφήστε τη βιταμίνη να απορροφηθεί πλήρως. Κάντε το ανά τακτά χρονικά διαστήματα και θα δείτε αποτελέσματα!
- Η κρέμα και η μάσκα προσώπου δρουν συμπληρωματικά. Η μάσκα είναι πιο δραστική από μία απλή κρέμα, εφαρμόζεται στο πρόσωπο σε παχύ στρώμα (μία φορά την εβδομάδα) και πρέπει να μείνει πάνω στο δέρμα 15-20 λεπτά, για να απορροφηθούν όλα τα ενεργά συστατικά της.
- Για να επιλέξετε σωστά κρέμα και μάσκα προσώπου, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, οι οποίες μάλιστα δεν είναι οι ίδιες κάθε εποχή του χρόνου ή και περίοδο της ζωής σας  γι αυτό είναι χρήσιμο είναι να ζητήσετε τη γνώμη κάποιου ειδικού.


Πηγή
Dearmom.gr



πηγη




http://www.dearmom.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις